Despre noi 2018-01-22T11:35:44+00:00

Experiență | Transparență | Exigență

Experiența, promptitudinea și calitatea serviciilor au facut ca echipa noastră să se dezvolte și să se consolideze permanent, astfel încât să asigurăm soluționarea și executarea celor mai complexe spețe de natură juridică.

Înființat în anul 2012, biroul nostru pune la dispoziția dumneavoastră expertiza profesională a unui echipe de profesioniști cu studii juridice, studii economice și personal auxiliar cu experință practică, acumulată activ prin soluționarea unora dintre cele mai complexe dosare de executare silită din Circumscripția Curții de Apel București.

Apelând la serviciile noastre vă puteți baza pe un colectiv puternic și pregătit, în cadrul căruia mai mult de jumatate dintre angajați au studii juridice ocupând poziții de consilier  juridic, precum și pe expertiza unui avocat definitiv cu o bogata experiență  cu care biroul nostru are contract de colaborare. Totodata, în rezolvarea problemelor dumneavoastră vă vor servi cu promptitudine atât agenții procedurali cât și personalul auxiliar.

Toți angajații noștri au ca principal obiectiv eficiența serviciilor acordate clienților, venind în întampinarea tuturor cerințelor acestora, activitatea biroului bazându-se pe seriozitate, transparență,  promptitudine, calitate și, nu in ultimul rând, confidențialitate. Ca echipă, împărtășim aceleasi valori care ne ghideaza în felul în care lucrăm, în deciziile pe care le luam și în modalitatea în care interacționăm cu clienții noștri: excelenta muncă individuală dar și de echipă, ambiție, angajament și dedicare sunt valori care reprezintă promisiunea noastră către clienți. Portofoliul de clienți multumiți și valorile profesionale care ne motivează în activitatea noastră de zi cu zi ne recomandă pentru a lucra impreuna cu Dumneavoastră.

Tratăm cu aceeași exigență, profesionalism și atenție orice client, indiferent de tipul serviciului solicitat.

Echipa noastră